Program de lucru:

Luni - Vineri
   08-17
iar in afara programului ne puteti contacta pe e-mail.
E-mail: office@statii-radio.net 
   
 
Detalii produse:
Toate produsele sunt noi, sigilate. Pentru a afla care produse sunt pe stoc va rugam nu ezitati sa ne contactati pe e-mail. Se poate aduce orice produs in 7-10 zile lucratoare. Puteti obtine manuale de utilizare sau de instalare pentru orice produs scriind la adresa de mai sus.
Toate preturile sunt cu TVA inclus.
 
Livrare:
Pachetul se livreaza prin FanCourier, cu plata la destinatie, ajunge in 24-48h. Cu FanCourier aveti voie sa desfaceti coletul inainte de a plati. Verificati continutul si apoi platiti agentului. Taxele postale sunt calculate automat atunci cand comandati un produs online. Produsele au garantie 24 luni, sau mai mult, in functie de categoria din care fac parte. Toate cheltuielili de transport le suporta cumparatorul. Puteti obtine mai multe informatii pentru orice model scriind la adresa de email de mai sus.

Garatii:
Conditiile de garantie sunt detaliate in manualul de utilizare si in certificatul de garantie. Se acorda 2 ani garantie pentru orice produs cumparat, conform cu Legea  449/2003


Plata:
Se efectueaza ramburs in lei sau avans in cont. Plata in valuta este posibila doar sub forma transferului in cont in avans.